Louise Mats won met Fyolieta de competitie over 1.40m. Belgische amazone Ines Van den Bosch volgde met Vedette (v. Guidam's Willow) op de tweede plaats. Daarnaast liet ook Dimme D'Haese zich opvallen onder de Belgische driekleur, hij werd vijfde in het zadel van Baccarat du Tertre (v. Putch des Isles). Jerome Schmidt wist zich op het nippertje nog te plaatsen met een twaalfde plaats voor Dias (v. Diamant de Semilly).

Over 1.30m kon Eliah Pieters het zilver veroveren met Dictator (v. Diamant de Semilly). Dries Van der Linden vond dan weer de achtste plaats in het zadel van Lift Off (v. Numero Uno). Van den Bosch kon ook hier haar stempel drukken en besloot de top tien met Paris vd Berghoeve (v. Quickly de Kreisker). 

De 1.20m rubriek kwam op naam van Thibault Vermeulen met Boy's Pitou Ferann (v. Boyfriend du Seigneur). Eline Goethals hield mee de Belgische eer hoog en werd tweede met Ella Bella du Mystère (v. Con Air). Yenthe Schrijvers domineerde dan weer in de top tien met zowel een zesde als zevende plaats voor respectievelijk Horfee DH Z (v. Heavy Metal) en Leon Hodieza (v. Comme il Faut). 

Alle resultaten