In het zadel van de 9-jarige Plus Belle van T&L (Corydon van T&L) werkte Denutte foutloos af en had tevens ook de snelste tijd van de 30 deelnemers. Frederik Cattebeke had met Oscar vd Bisschop (Diamant de Semilly) slechts een seconde meer nodig om te finishen en werd tweede. Thomas de Wit stuurde zijn eigen gefokte El Torreo de Muze zoon, Ecuador Dw Z naar de derde plaats maar werd ook vierde op de BWP merrie Quinette van't Sparrenhuis, een 8-jarige dochter van Elvis ter Putte. De top vijf werd afgewerkt door Chloe Stampaert en Alia (Tangelo vd Zuuthoeve). 

Over 1.30m regeerde Bert Panneels met zowel de overwinning als de tweede plaats op zijn naam. Een voorsprong van bijna drie seconden leverde hem op de BWP hengst Nicodemus van het Blondveld (Vagabond de La Pomme) het hoogste schavot op. Met de Vigo d'Arsouilles dochter Ogina vd Bisschop werd hij tweede. Bart Bomeré had de door Guy Van Hulle gefokte Naloubet L (Equistro) onder het zadel om derde te worden.

Dochter Estée Bomeré liet zich opvallen in de 1.20m proef waar de 16-jarige amazone tweede werd op Jade van Ten Breebroek (Clipper dv Begijnakker). De overwinning kwam in handen van Kiano Teirbrood met Best-Mix It's Me (Bamako de Muze). Op drie stond Virginie Wauters en de 9-jarige Dior Z (Diamant de Semilly) van fokker Marc Bellemans. 

Resultaten