42 zeven- en achtjarige paarden kwamen aan de start in Kronenberg. Gudrun Patteet had de zevenjarige Sea Coast Queen B van 't Paradijs onder het zadel om voor het beste Belgische resultaat te zorgen. De dochter van Elvis ter Putte komt uit de stallen van de familie Rooms - Van Den Branden en sprong met Patteet naar de zevende plaats. Yenthe Schrijvers besloot de top tien met de zevenjarige Leon Hodieza (v. Comme Il Faut). 

De overwinning kleurde Brits en kwam op naam van Ellen Whitaker en de zevenjarige hengst Quainton X-Rated (v. Big Star). Op twee stond de Italiaan Edmondo Carbone met de achtjarige Kadans (v. Quidam de Revel). De Zweedse Lovisa Stintzing werd derde op Bs Chaccalina (v. Exelero 2). 

Resultaten

Lola Madrenas onklopbaar in 1* 1.20m

In de 1* 1.20m rubriek weerklonk de Brabançonne voor Lola Madrenas! In het zadel van de negenjarige Liberty Touch 3 (v. Eurocommerce Washington) won de amazone met ruim een seconde voorsprong en hield zo twee Nederlandse combinaties achter zich. Peter Bulthuis kwam op twee met Con Coco PS (v. Conthargos) gevolgd door Yves Willems die de Zangersheide merrie La Prima Donna Z (v. Lavillon) op drie afzette. 

Yenthe Schrijvers en Miracle springen naar top vijf

Bij de vijf- en zesjarige paarden was het Yenthe Schrijvers die de vijfjarige Miracle (v. Arezzo VDL) naar de top vijf reed en voor het beste Belgische resultaat zorgde. Gudrun Patteet liet zich ook opnieuw opmerken in deze rubriek, dit keer met de zesjarige ruin Baron - Rr Z (v. Bamako de Muze). De Zangersheide ruin is een fokproduct van Robin & Raf Denijs - Van De Perre. Jonathan Dourcy was met de hengst Donduciel de Jarsay Z (v. Dominator 2000 Z) de laatste om zich te klasseren. 

Resultaten