Slechts drie van de achttien combinaties slaagden erin zonder fouten het parcours af te werken. Een van hen was de vijftienjarige BWP'er Z7 Ipswich (v. Carembar de Muze). Onder Shane Breen was de door Van der Kloet - Jooken gefokte ruin goed voor de tweede plaats. Bijna twee seconden sneller kwam Bertram Allen over de finish met Carrera Denfer (v. Connor). Met ruim anderhalve seconde volgde Jack Ryan met Cavalier Teaca (v. Glidawn Diamond) na Breen op drie. 

Gudrun Patteet zorgde voor de Belgische driekleur in deze rubriek. Met de elfjarige BWP merrie Sea Coast Monalisa van 't Paradijs, uit de stallen van Astrid Rooms, reed Patteet een snelle ronde. Een springfout zorgde voor vier seconden extra op de klok wat hen uiteindelijk de elfde plaats opleverde. 

Volledige uitslag

Een rubriek later, in de Cashel Palace Hotel Stakes kon Abdel Saïd onze landseer hooghouden. In het zadel van Clown of Picobello Z (v. Cardento), een negenjarige ruin gefokt bij de familie Ruant, greep hij nipt naast een plek in de barrage maar kon hij zich toch klasseren met een twaalfde plaats op ruim vijftig deelnemers. 

De Zangersheide ruin Consulent de Prelet Z (v. Consulent Z) boekte onder Richard Howley de overwinning. De Ier was een van de acht finalisten in de barrage en bleef foutloos met de negenjarige ruin. Landgenoot Harry Allen volgde met ruim twee seconden meer op de tweede plaats met Calculatus (v. Cachassini). Nog eens anderhalve seconde later kwam Ioli Mytilineou in het zadel van Levis de Muze (v. Elvis ter Putte), een twaalfjarige BWP ruin, over de eindmeet en werd derde. 

Volledige uitslag