Op de rug van de 9-jarige Carte D'Or Z (Chellsini Z) reed Desimpel vooraan de ereronde van de 1.30m rubriek. In de barrage was Desimpel met Tom Camerlynck's fokproduct twee seconden sneller dan Maxime Lambrecht die de Contendro I dochter Carlita KDW Z onder het zadel had. Bart Clarys, die de dinsdag erna zijn verjaardag vierde, stuurde de 8-jarige Quest Vd Withoeve (Elvis ter Putte) naar de derde plaats.



De vierde plaats was voor Charlotte de Koker en Ons Mathilde van de Wilgendreef (Bisquet Balou C, fokker: Frederik Meersman) gevolgd door Jolien Maenhaut met de door Hugo Boelens gefokte BWP hengst Massimo Van D'Abdijhoeve (Bamako de Muze). 

Jonas Saey was met Jos Voeten's gefokte Patrisia van t Vennehof (Quasimodo vd Molendreef) de winnaar van de 1.20m proef. Aurelie Deloof volgde met de 7-jarige R Lewis BG (Untouchable) op de tweede plaats. Op de rug van de Aimar van het Poldershof zoon Amadee II v't Leeuwerikenhof Z werd Charlotte de Koker derde. 

Sarah Vander Cruyssen wint de Fun Tour

Op zondag was het Sarah Vander Cruyssen die de beker van de 1.10m Fun Tour boven het hoofd mocht tillen in het zadel van Obladi Ten Doorn (Royal Earl du Chabus). De tweede plaats werd ingenomen door Ernest Coucke met Jokari vd Munte (Corland). Alizée Neyts stevende af op de derde plaats met de 8-jarige Ferdinand GII (Fein G). 

De 1.10m hoge ponyproef werd gewonnen door Fien de Coninck en de 7-jarige Versace Prinseveld DSC (Konquistador van Orchids). Een dubbel foutloze rit leverde Zita de Wilde met de 8-jarige Unlimited Dee van de Eekhoek (Kanshebber) de tweede plaats op. Derde plek was voor Gaëlle Stofferis en Scott van de Waterhoeve. 

Alle resultaten