QUICK RESULT 1.45:

1. Lucia Maria Moneta - Neptune Brecourt

2. Jake Hunter - Cleopatra

3. Holly Smith - Denver

4. Paloma Jimenez-Carmona Gonzales - Sherie Star

5. Thomas Couve Correa - Coisine de Normandie


Lucia Maria Moneta en Neptune Brecour (v. Cavalor Cumano) gingen met de overwinning aan de haal voor Jake Hunder en Cleopatra (v. Quick Star). Holly Smith en Dever (v. Memphis) behaalden de bronzen plak. 

Plaats vier was voor Paloma Jimenez-Carmona Gonzales met Sherie Star (v. Diamant De Semilly), voor Tomas Couve Correa met Voisine de Normandie (v. Notrestar Dela Nutria) op vijf. 

Gregory Wathelet snelde met Picobello Jasmine (v. Arezzo) naar een zevende plaats. Met Indago (v. Concorde) kreeg hij in het basisparcous een balk waardoor ze op de 31e plaats eindigden. 

Resultaten


QUICK RESULT 1.30:

1. Camilla Vittadini - Zallina Floreval

2. Tony Pearson - Berlin

3. Felipe Ramos Guinato - Lagerfeld

Camilla Vittadini was met Zallina Floreval (v. Casall) de snelste voor Tony Pearson met Berlin (v. Couterro U). Felipe Ramos Guinato en Lagerfeld (v. Lauterbach) sloten de top drie af.  
Groot-Brittanië kapen plaats vier en vijf weg met Nicole Lockhead Anderson en Akham Zero Z (v. Aganix du Seigneur) op vier en Ava Vernon met Jolie FLeur van de Noordheuvel (v. Cassini II) op vijf. 

Gregory Wathelet en Spike van de Withoeve (v. Sting Van de Withoeve) bleven foutloos en sprongen naar een negende plaats. Met Cality de Riverland kreeg hij een strafpunt voor tijdsoverschrijding en belandde hij op een 23e plaats. 


Resultaten