Met de hindernissen op een hoogte van 1.25m werd deze Grote Prijs verreden over twee fasen. Van de 66 combinaties aan de start bleek de 17-jarige Louis-Victor Stockman de beste te zijn in het zadel van Abdo van t Merelsnest. Met de 8-jarige zoon van Arko III won hij met twee seconden voorsprong. Romy Demeyere stuurde de sBs merrie J'Adore La Perla (Carlow van de Helle) naar de tweede plaats. Op drie zagen we Jerry van Damme met zijn eigen gefokte Ramos VDB (Zirocco Blue). 

De vierde plaats was voor Thibo Deketelaere en Jolly Boy (President) voor TOm Verduyn en Qimagine van de Hemel, een dochter van Imagine van de Hermitage.

Sander Logghe won de Result Equine 1.15m rubriek op de rug van de 7-jarige Miss d'Aubry (Eldorado vd Zeshoek). Slechts vier honderdsten verschil hielden Julie Devloo en Kaylinn K (Connect) op twee. De derde plak werd ingevuld door Lily-Rose Vermeulen en Alice Des Vaux (Diamant de Semilly).

Joy De Muynck en Margot Debussche zegevieren in de Fun Tour

Op zondag kon Joy De Muynck hoofdwinst verzekeren door met Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof (Kashmir van Schuttershof) de 1.10m proef op naam te schrijven. Op twee kwam Jean-Baptiste Defever met Clin D'oeil (Wandor vd Mispelaere) voor Magalie Maes en de 6-jarige My Secret Choice (Chatman) op drie. 

De 1.10m voor Pony's leverde winst op voor Margot Debussche en de BWP hengst Vasco Optimus (Goliath van de Groeneweg). Laurence Declercq werd met Harmonie du Levant (Uhland d'Aven) tweede. Een dubbel foutloze rit leverde Noor de Rous en Nero van het Pleintje (Ten Ankers Jerolianca) de derde plaats op. 

Op vier kwam Marthe Boon met Jockeyhall Blue Blood (Simba) voor Thibault van Hollebeke en Gigolo. 

Alle resultaten