Overal waar het duo aan de start komt, dingen ze mee voor de grote prijzen. Zo ook afgelopen weekend, waar ze de 1.25m Grote Prijs van de HROV op naam schreven. Deze rubriek sponsored by Greenfield Selection had dertien finalisten in de barrage. De Graaf zorgde met de veertienjarige ruin voor een van de vijf foutloze ritten en won. Tim Naessens had een seconde meer nodig om Echattero v/d Gallatashoeve (v. El Torreo de Muze) naar de finish te brengen en werd tweede. Voor Massimo Bonomi en Amaretto Z (v. Arezzo VDL) was er de derde plaats. Ook Anouk De Proft en Monaco du Chablis (v. Norton d'Eole) besloten foutloos met de vierde plaats voor Jennifer Goddard en It's a Star (v. Big Star Jr). 

In de manche voor de Cavalor Cup was het Niki Geenens die het podium van de 1.15m rubriek domineerde. In het zadel van Gazelle van de Vaelenberg (v. Toulon) zorgde de amazone voor de winnende omloop maar op Helios v/d Spelonckhoeve (v. Dulf van den Bisschop) volgde ze zichzelf op op twee. De top drie werd besloten door Marie Reygaerts en Gazelle Z (v. Griseldi). 

Zondag

Op zondag won Lotte Lievens de 1.20m hoofdrubriek met de 9-jarige Viking de La Pomme Z, als de snelste van de drie in de barrage. Een foutloze ronde bracht Yana Verschaeren en Belle vd Fruitkorf Z (v. Berlin) op de tweede plaats. In de barrage zagen we ook nog Lore Decock met Symphonie d Amour Z (v. Hunter's Scendro) aan het werk. 

De hoogste rubriek voor pony's had Lotte Blommaerts met Orchid's Kumara (v. Justice HR) op één. Dido Thierens stuurde Rocky naar de tweede plaats. 

Louise Persoons schreef in het zadel van Venise-Drum van het Juxschot (v. Eternity van de N.Ranch) de 90cm rubriek op naam. Mathis De Meyst zagen we terug op twee met Raspoetin (v. Hondsrug Raspoetin) gevolgd door Elona Bala met Craigweil Vin Diesel (v. Craigweil Beu Diddle) op drie. 

Alle resultaten



Foto ©: FDG Horses