Het volledig podium noteerde een dubbele nulronde. Tristan Guisson snelde naar de winst met zijn eigen gefokte, Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve). Het paar bleef drie tienden van een seconde voor op Vic De Plecker met Corvette van 't Koningshof Z (Clarissimo Z). Het podium werd afgewerkt door Carlotta Stegen en haar KWPN-merrie, Carcica (Carthino Z).

Net buiten het podium volgde Sarah Ver Linde in de prijzen. Op de rug van Caleya (Calido) noteerde de amazone de snelste chrono. Met één springfout strandde het paar op de vierde plek. Met één tijdsfout in de basis vervolledigde Kobe Hendrix de top vijf met de BWP-merrie, Pippa's Twinkeling (Emerald van 't Ruytershof).


Kyle Cuypers domineert

In het 1m30 reed Kyle Cuypers naar de overwinning. Hij rekende op Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon) om in 56,73 seconden foutloos naar de finish te rijden. In deze rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd, was hij zo de overduidelijke winnaar. Anke de Breucker kwam met Noesje van d'Abelendreef (v. Andiamo) het dichtst in de buurt van de tijd van Cuypers. Zij klokten af in 59,87 seconden. Kyle Cuypers nam niet enkel de eerste maar ook de derde plaats mee naar huis. Dit keer zadelde hij Reva van't Buxushof (v. I'm Special de Muze) om in 60,01 seconden foutloos naar de finish te rijden. Hij deelde die derde plaats met Yari van den Brande die Gerard (v. Apollo van het Lindebos) in exact dezelfde tijd naar de finish reed. Sarah Ver Linde (Iniesta D) vervolledigde de top vijf.

In het 1m20 ging de overwinning eveneens naar Kyle Cuypers. Opnieuw zadelde hij Mystic Lady. Dit keer waren ze de snelste in een twee-fasen-rubriek. Het duo klokte af in 30,13 seconden. Pia de Neys nam hier de tweede plaats voor haar rekening. Met Pelee van de Meyl (v. Chatman) onder het zadel finishte ze in 30,93 seconden. Ines de Braekeleer maakte met Mademoiselle van de Piwi de top drie compleet. Zij noteerden een nulronde achter hun naam in 31,53 seconden.  De top drie werd vervolledigd door Kyle Cuypers (Reva van't Buxushof) en Juliette de Wilde (Abercrombie).

In het 1m10 was Pia De Neys de beste. In het zadel van Pelee van de Meyl (v. Chatman) liet ze alle balken in de lepels en klokte ze af in 24,30 seconden. Anisa Houtmeyers volgde op de tweede plaats. Zij kon een foutloze ronde achter haar naam noteren in 24,69 seconden. Ze haalde hiervoor Hardy van het Buekenhof (v. Triomphe de Muze) van stal. Niels Vanstraelen en Hacara vh Weidse Hof (v. Carabas vd Wateringhoeve) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 25,50 seconden.

Jill Giyvaerts (Gold Rose vh Kapelhof) en Ines de Braekeleer (Mademoiselle van de Piwi) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m00 tot slot was Robin Bielen de beste. Met Amezing (v. Landino)onder het zadel slaagde hij erin een foutloze ronde te springen in 28,90 seconden. Tifanny Vansweevelt nam zowel de tweede (Diara) als de derde (Divergenty Z) mee naar huis.

Klik hier voor alle resultaten