De Boeck stuurde Stallone Ter Linden in een super snelle 31.28 seconden foutloos door het parcours, een tijd waar niemand meer bij in de buurt kwam. De Hongaar Barna Burucs klokte op de rug van lo Sanctos van de Suydersee (Quasimodo Vd Molendreef) af op 33.19 seconden, goed voor een tweede plek. Op het laagste trapje van het podium blonk de Fransman Francois Eric Fedry in het zadel van de Tangelo van de Zuuthoeve vosmerrie Gloria du Lys.

Verder was er ook nog net een top tien klassering voor Stephanie Andries en Queen Star Stb, die zonder fouten naar een tijd van 36.40 seconden sprongen.

Vind de volledige uitslag van de 6-jarigen hier.

Vandecasteele grijpt naar brons bij 7-jarigen

De winst bij de 7-jarigen ging naar de Franse Charlotte Spaas Levallois op de rug van Bad Boy des Hurlevents Z (Boyfriend du Seigneur), die zonder fouten afklokte op 37.60 seconden. De Zwitserse Stella Trümpi had net 30 honderdsten langer nodig, en werd zo met Joy de La Limite (Del Piero P&B) tweede. Bart Jay Junior Vandecasteele nam dan samen met Pastelle Van 'T Zijp de bronzen medaille voor zijn rekening in een tijd van 38.11 seconden.

Op een ruime halve seconde na Vandecasteele plaatste ook Julie de Pelsmaeker zich binnen de top vijf. In het zadel van Princess Dalou H (Vigo d'Arsouilles) werd de Pelsmaeker vierde, voor de Colombiaan Dayro Arroyave met Acanthe Eda Z (Armitages Boy).

Vind de volledige uitslag van de 7-jarigen hier.