Met de Zangersheide merrie van Lavallino Ter Klomp zorgde Thomas voor de snelste chrono in het 1.45m hoge pacours. Met ruim een halve seconde verschil hield hij Kendra Claricia Brinkop met de BWP ruin Quercus van den Oude Eik (Jenson van 't Meulenhof) achter zich. De derde plaats was voor Nicole Lockhead Anderson en Mecoblue PS (Messenger). 

De Zangersheide merrie Coyotte Pommex Z (Windows vh Costersveld) zagen we met Petronella Andersson op vijf. De achtste plaats was voor de BWP merrie Quadina de Muze onder Youssef Salmeron en de top tien werd besloten door de BWP merrie van Toulon, Queen Quality met Michael Hughes.

Resultaten

Ignace Philips De Vuyst en Mirafiori di Ca'San Giorgio op één bij 7-jarigen

Op de hengst van Comme il Faut was ook De Vuyst de concurrentie te snel af bij de 7-jarigen. Zij bleven met ruim een seconde voorsprong voor op Anna Bella 2 (A La Carte Nrw) onder Shane Dwan. Christian Rhomberg werd derde op de BWP merrie Rivera Aeg (Naico Inaico VDL). Op negen kwam de Dieu Merci van T&L-dochter Rimrock van de V&D Stables met Emilio Peralta Campaña.

In de andere rubriek voor 7-jarigen veroverde Ignace Philips De Vuyst nogmaals een medaille en greep zilver met Rembrandt van het Keysersbos, een BWP ruin van Van Gogh. Op één stond de Zangersheide merrie Serafina DBH Z (Stakkato Gold) met Alix Ragot. 

Resultaten

Ignace Philips De Vuyst ook de beste in CSI4* BIG TOUR

De Vuyst wist van geen ophouden en veroverde in Spanje ook de bovenste plek van het podium in de CSI4* 1.35m BIG TOUR. Op de rug van Quiktime Z (Quality Time TN) was de Belg wederom de snelste. De top drie werd afgewerkt door de plaatselijke ruiter Kevin Gonzalez De Zarate Fernandez op de KWPN merrie Loek (Heathrow) en de Italiaanse Lucia Maria Moneta op Chilli 41 (Crunch). 

Thibault Vermeulen en Fahidi D Elsendam Z schitteren bij 6-jarigen

De Belgen domineerden zo wat de rubriek voor jonge paarden met ook een podiumplaats voor Vermeulen en de 6-jarige Fahidi. Met de dochter van Fantomas de Muze werd hij tweede. De winst was met ruime voorsprong voor Shane Dwan en California 159, een nakomeling van Comme Prevu. Sanne de Jong besloot het podium op Noble Marschal (Marschal Fields III).

Ook Dries Dekkers liet zich opvallen en sprong in de andere rubriek voor 6-jarigen naar het brons in het zadel van A Classic Azzaro Z (Azzaro VDB Z). Voor hen op twee kwam de BWP merrie Sexy Girl vant Gebergte. 

Resultaten