Op ruim negentig deelnemers domineerden de Fransen de proef, door de eerste twee podiumplaatsen op te eisen. Edouard Coral stuurde de tienjarige voshengst Dicaprio du Landin (Scendix) in 56.52 seconden met ruime voorsprong naar het goud, terwijl Alexis Goulet in het zadel van de negenjarige merrie Calla (Quateron) naar het zilver greep. De laatste podiumplek ging naar de Zweedse Emma Emanuelsson, die op de zwarte merrie Canbella Blue PS (Cantolar) de finish doorkruiste met 58.28 seconden op de klok, net twee honderdsten na Goulet.

Voor België hield Gilles Thomas de eer hoog, door de vosmerrie Miu Miu Van Overis met een verschil van nog geen dertig honderdsten naar de vierde plaats te loodsen. Aan het einde van de top vijf vonden we de Zwitserse Florence Schwizer-Seydoux en de Oldenburg ruin Balou Rubin R (Balou du Rouet) terug.

Vlak buiten die top vijf sloot ook Bart Claes nog als zesde aan in de prijsuitreiking, daar in het zadel van de achtjarige BWP ruin Picco Bello v/h Panishof (Vigo d'Arsouilles).

Vind de volledige uitslag hier.