Op het podium volgde Nico Baerts met Mowglu du Sasiana (Emerald) op ongeveer twee seconden verschil. Baerts en de 10-jarige BWP-ruin verwezen zo Nick Vrins met de BWP-merrie, No Fathers Girl (Verde Gaio) naar de derde plaats. 

Net buiten het podium volgde Mateu Estrat in het zadel van de 13-jarige Ventura Mail  (Quality Touch Z) op vier en Ben Thiry met de Clinton I-merrie, Clintanna Z, op vijf. Enkel het podium slaagde erin de herkansing foutloos af te werken.

Ervaren combinaties regeren

Eerder sprong Christophe Vanderhasselt naar de winst in de 1.35m rubriek. Samen met Diamantina Z (Diamant de Semilly) bleef de Vlaams-Brabantse springruiter, Oost-Vlaming, Koen De Waele voor. De Waele volgde met zijn eigen gefokte Simply Magic KDW Z (Scendix) voor Dries Dekkers met onder het zadel D&J Havanna (Griseldi)

Dries Dekkers sprong wel in de 1.25m proef naar de winst. Dekkers won de proef met zijn BWP-hengst D&J Havanna. Marc Boes volgde met Navada v/h Zand voor Johan Goen met Covita V (Cartano).

Guido Hornesch won de eerste rubriek op vrijdag, een 1.15m proef.  Hornesch won met Silvio voorJan Caers (Coming Home Z, v. Calvaro Z) en Sarah Lelievre (Tasty Lady DT Z, v. Thunder vd Zuuthoeve).

Alle resultaten