De Oostenrijker was in een barrage met zes de snelste in het zadel van Equitron Naxcel V. De 11-jarige BWP hengst is een zoon van Balou du Rouet uit de fokkerij van Leo Vermeiren. Puck hield twee Australische combinaties achter zich. Een foutloze rit voor Jamie Kermond en Yandoo Oaks Constellation (Conquistador) leverde hen de tweede plaats op. Deze twee combinaties waren het meest aan elkaar gewaagd want Edwina Tops-Alexander achtervolgde met een redelijke kloof op het brons met Corelli de Mies (Calvaro FC). 

De laatste foutloze combinatie was de Franse Ines Joly. Zij werd vierde met Pegasus Jataki, een 10-jarige KWPN ruin van Jamal vd Heffinck. De top vijf werd besloten door Rikke Belinda Barker (DEN) in het zadel van Tabalou PS (Taloubet Z). 

Resultaten

Eerder was het ook al Puck die zegevierde. Hij stuurde Equitron Melody vd Smidshoeve, eveneens een BWP'er naar de winst in de CSI4* 1.50m Longines Ranking rubriek. Het fokproduct van Hugo Stevens is een dochter van Epleaser van T Heike. Puck veroverde ook het brons met Equitron Ornaat V (Ut Majeur de Brecey). Nadja Peter Steiner (SUI) werd tweede met Espoir Blanc Cristal (Vigo Cece).