Constant van Paesschen was met de 10-jarige Karnak du Roset (Kannan) een van de dertien combinaties die het tot in de barrage van de CSI3* 1.50m rubriek schopten. Sterker nog, zij vormden het winnende duo met ruim een seconde voorsprong. Het paar liet de Ierse Jessica Burke met African Affair (Billy Congo) achter zich, net als Cian O'Connor. De Ier had de 12-jarige BWP'er van Thunder vd Zuuthoeve, Maurice onder het zadel. 

Ann Carton-Grootjans vond ook haar weg naar de finale met de 9-jarige Kayenne Z (Kannan) en besloot op negen. 

Resultaten

Belgische fokkerij op één

Het 1.35m hoge parcours van het driesterren concours telde slechts elf foutloze omlopen. De familie Deuquet domineerde het podium met zowel winst, waarvoor hij de Belgische Only One van de Fruitkorf onder het zadel had, als een tweede plaats voor Arthur. Met de 9-jarige hengst van Tobago Chevrier, Festival Nantuel werd hij tweede. Eliott Deuquet stuurde de 8-jarige hengst Gerico de Nantuel (Diamant de Semilly) naar drie. 

Frédéric Vernaet kwam aan de start op Amadeo van't Vossenhof Z, een hengstenzoon van Asca Z. Het Belgisch duo raakte geen hout aan en landde de elfde plaats. 

Resultaten



F. ©: 1clicphoto