De negenjarige BWP merrie komt uit de stallen van 'Den Bisschop' van Tom en Astrid De Craene. T&L-ruiter Frederic Vernaet reed haar met bijna 2,5 seconden verschil overtuigend naar de winst. Vernaet had een tweede ijzer in het vuur en werd ook nog eens vijfde op de rug van Paulus-L (v. Corydon van T&L), gefokt door de familie Lenaerts van stal T&L. Brecht Goossens achtervolgde op de tweede plaats in het zadel van Laluna (v. Nabab de Reve), een fokproduct van Erwin Jacobs. De Ier Ivan Dalton hield de Belgische opkomst van het brons weg en nam zelf de derde plaats in beslag met Plaisire d'Api (v. For Pleasure). Femke De Graaf nam de vierde plaats voor haar rekening op Oilily van 't Hellewater (v. Emerald van 't Ruytershof). 

Geoffrey Cobbaut zegevierde in de voorafgaande 1.30m rubriek en stuurde Lambada D (v. Edjaz van t Merelsnest) naar de overwinning in deze proef over twee fasen verreden. Jan Van Dyck kwam op twee met Mystic River (v. Der Senaat 111) voor Mohamed Mounir Mehenni en Happyvanta (v. Warrant) die het podium vervolledigden. Voor Eddy Bols was er met Pepper van het Heikanthof (v. Action-Breaker) de vierde plaats, Eric Lombard werd vijfde op Or La Loi (v. Thunder van de Zuuthoeve). 

Over 1.20m hield Sandra Buytaert op Jeneration Pin (v. Kannan) Mathieu Bourdeaud'hui met Dame de Coeur vh Laurierhof Z (v. Dominator 2000 Z) van de overwinning. Deze zevenjarige merrie komt uit de stallen van de West-Vlaamse Bram Jonckheere. Mike Van Olst vervolledigde de top drie in het zadel van U2 vd Rode Poelhoeve (v. Uriko). Voor Stephanie Storms luidde de Brabançonne in de 1.10m rubriek met Eir van de Tombeele (v. Clinton). 

Alle resultaten