Vooraan het ruim zestig combinaties tellende klassement plaatste de Zwitser Anthony Bourquard zich in het zadel van de vosmerrie Feeling de La Cense (Chacco Rouge) met voorsprong aan kop. Al vroeg in de proef kwam het duo aan start, waar ze meteen een strakke chrono van 61.16 seconden lieten noteren. Later bleek enkel Freddy Demuynck nog in staat te zijn hierbij in de buurt te komen, waarmee hij de tienjarige schimmelruin Aramis Van 'T Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderhof) in 63.87 seconden naar het zilver stuurde. Op eigen bodem veroverde de Spanjaard Luis Jesus Escobar de derde podiumplaats in het zadel van de voshengst Enrico des Jeanbel (Chacco Rouge). 

Na brons in de Silver GP deed Niels Bruynseels het hier één plaatsje minder goed, en mocht met de BWP merrie Nogana van het Peggershof (Ogano Sitte) de prijsuitreiking als vierde binnen rijden. Op vijf eindigde de Amerikaan Kendrick Von Hofe en de negenjarige hengst Los Angeles de La Cense (Los Angeles).

Vind de volledige uitslag hier.

Ook Belgische top tien klasseringen in Bronze rubrieken

In de Bronze ochtendrubriek over 1.30m leverde Freddy Demuynck ook al het beste Belgische resultaat. Daar met onder het zadel de achtjarige Nashville V'T Leeuwerikenhof Z (Nabab de Reve) behaalde hij een klassering als zesde. De top tien werd er afgesloten door Fabienne Daigneux-Lange en de achtjarige SBS hengst Just For You d'Hof Ten Bos (Taalex).

Vind de volledige uitslag van de Bronze 1.30m hier.

Karline de Brabander-Vereecke sprong dan weer opnieuw in de kijker van de Bronze proef over 10cm lager. Op de rug van de negenjarige merrie Oilily de Muze (Vigo d'Arsouilles) zette de amazone van Stal de Muze opnieuw een knap dubbel foutloos resultaat neer, wat haar de zesde plek opleverde.

Vind de volledige uitslag van de Bronze 1.20m hier.

Even later voegde Elisa Loconsole nog een gouden medaille toe aan het rijtje. Samen met de negenjarige Diamond Touch d'Amas Z (Don't Touch) klokte ze tijdens de 1.10m rubriek als enige af onder de 60 seconden, en eindigde met anderhalve seconde voorsprong op de rest als eerste.

Vind de volledige uitslag van de Bronze 1.10m hier.