Na een barrage met zestien sprong Filippo Ferrantelli met Stijn Timmerman zijn voormalige zoon van Sandro Boy naar de winst. Het paar bleef net geen seconde voor op Stephanie Andries met onder het zadel de negenjarige KWPN-merrie, Buba (VDL Bubalu). Organisator, Christophe Vanderhasselt, vervolledigde de top drie in het zadel van de negenjarige Thunatellie Z (Thunder vd Zuuthoeve).

Het paar werd opgevolgd door Equteam-ruiter, Randy Sherman met onder het zadel zijn eigen 12-jarige C'est la Vie (Cartoon). Christophe Vanderhasselt sprong eveneens naar de vijfde plek met Kraque Boom D'Avifauna Z (Kannan).

Vind alle resultaten van de Big Tour hier.

Jean De Grande wint Medium Tour

Op vrijdag stond de 1.35m hoogster rubriek in de Medium Tour gepland. Op de rug van de sBs-ruin, Freud del Cabanon Cavelier Pro snelde Jean De Grande naar de winst. Het paar hield als enige de chrono foutloos onder de 32 seconden. Op ruim één seconde volgde Andres Vereecke met Basha (Larimar) voor Christophe Vanderhasselt en Thunatellie Z (Thunder vd Zuuthoeve).

Net buiten het podium volgde Lola De Braekeleer in het zadel van de negenjarige BWP ruin Opalocka du Roton (Thunder vd Zuuthoeve) als vierde, voor Peter Schollaert en de BWP ruin Derby (Ugano).

Vind alle resultaten van de Medium Tour hier.

Avondnummer Small Tour gewonnen door Fleur Goorden

Op zondag avond sloot de 1.10m rubriek van de Small Tour het wedstrijdweekend bij Vanderhasselt af. Fleur Goorden zorgde hier samen met de negenjarige Zangersheide merrie Babyspice (Big Star Junior) voor het winnende resultaat door negentien combinaties met dubbel nul resultaat achter zich te laten. Met onder het zadel Bontgirl Z (Bontfire Burnin Sensation) volgde Maya Hendrickx op een halve seconde van Goorden als tweede. Het podium werd vervolledigd door Emma Van Vyve op de rug van de SBS merrie Edelweiss du Maquis (Bamako de Muze).

Ian Boons sloot op vijftien honderdsten van de top drie als vierde aan in het zadel van de schimmelruin Pacific (Cornet's Diamond VDL), met een voorsprong van slechts twee honderdsten op Maverick Van Lent en de tienjarige merrie Mila.

Vind alle resultaten van de Small Tour hier.