Samen met Ishtar van de Rhamdia Hoeve (Bentley vd Heffinck) hield Vercauteren de concurrentie achter zich in de klasse Z in 28,85 seconden. Het duo bleef ruim drie seconden voor op Stive Hoflack die het podium eigenhandig afwerkte met Fabuleu vd Watertoren op twee en Kieffer van de Oosterwalle op drie. De combinaties hielden allen het hout in de lepels hoewel Hoflack met Kieffer kampte met de toegestane tijd.

Net buiten het podium werd het duo opgevolgd door Ann-Florence Noppe en Elegance "F" terwijl Louis Strubbe de top vijf afwerkte in het zadel van Contiga.

De klasse M kwam op naam van Pepijn Morlion met Mack Jack Courtier (Indoctro) onder het zadel. Als enige hield het duo de chrono foutloos onder de 27 seconden. Op ruim één seconde volgde Youri Vandamme met Case SR Z op twee en Jolien Demeyer met King Van het Gravehof op drie.

In de klasse L bleef Lennart Demarez met Contessa 171 voor op de concurrentie. Op het podium volgden Auri Callewaert met Juvani du Val Fleuri Z en Tine Van Eenoo met Baileys op drie.

Alle uitslagen