De Graaf en de 9-jarige Cidane-merrie (fokker: Huub Koman) verwezen Eliah Pieters met Montequinto Bg Z (Mr. Blue) naar de tweede plek. Dylano Derudder en Ciwanis Z (Chellsini Z) vervolledigden de top drie.

Het paar bleef Kevin Vanhecke met Narcotik vd Ketelheide Z (Nero P) voor. Op de vijfde plaats volgde Lotte Lievens met Viking de la Pomme Z (Vagabond de la Pomme).

Op zaterdag won Majid Djaidi de 1.20m hoofdrubriek. De Marokkaanse ruiter won met Pierre Procureur's Be Nice Van de Vijf Bunders z (Bamako de Muze). Anouk Steyaert volgde met Japrisco Van de Backershoeve (Contact vd Heffinck) voor Lore Decock en Chakille d'Amour Z (Clinton I).

De Graaf domineerde ook de 1.15m proef. In het zadel van Silhouette (Breemeersen Crescendo) sprong de amazone naar de eerste plaats. Samen met Ascalina DH Z (Asca Z) volgde ze zichzelf op. De derde trede van het podium kwam op naam van Stephanie Steenssens en Casper van het Broekdal (Definitief).

Nathan van Vynckt won eerder de 1.10m proef. Op de rug van de 12-jarige Mayla Da Vida (Quality Time) bleef de jonge springruiter, Emma Demuynck met Gigi Van Het Polderhof (Kashmir van Schuttershof) voor.  Wouter Lamsens vervolledigde de top drie met Sunshine vd Kruishoeve (Amadeo van 't Vossenhof).

Alle uitslagen