Het is dan Clara Collard die met haar  Orchid's Borneo naar de tweede plaats weet te rijden. Zij bleef er Louise Brauwers voor met N-Constanino vd Bolkerhoeve. De derde plek was voor Louise Brauwers en N-constanino vd Bolkerhoeve.

Children:

De openingsrubriek voor de Children werd op naam geschreven door Maité Colling die hier haar titel wist te verdedigen vandaag. Ze rekende daarbij op Rapallo Cl waarmee ze voor bleef op Zara van Rijkeghem en Fairy Queen die hier op de tweede plaats eindigden. Alexander Goovaerts en Habiba vh Bloemenhof vinden we dan terug op de derde plaats. 

Junioren

In het zadel van Fame weet dan Amber van den Steen een mooi resultaat neer te zetten bij de Junioren. Het tweetal gaat er aan de leiding en verwijst zo Karoline Sofie Vestergaard met Junior Hit naar de tweede plaats. Maud Adriansen en haar Galliani Biolley zien we teru op de derde plaats. 

Young riders

Kayleigh Buelens stuurt haar Fifty Ways of Victory naar een glorieuze overwinning bij de Young Riders. Daarmee weet ze voorlopig Suraya Hendrickx met haar Black Beauty op afstand te houden. Laura de Graeve en Feuertanz volgen dan op de derde plaats.