Daigneux-Lange en Fringant du Calvaire wisten als enige het Bronze 1.35m parcours foutloos te vervolledigen in een tijd onder de 61 seconden, wat hen de overwinning opleverde. Na hen plaatste de Britse Pollyanna Gredley zich als tweede op de rug van Jimmy Mack V Berkenbroeck (Quorum de Laubry), voor de Franse Leila Pean en de 10-jarige Clooney Vieux Moulin (Mylord Carthago).

Net buiten het podium was er een vierde plaats voor de Kroaat Josipa Koletic in het zadel van de Diamant de Semilly dochter, Blow Up de Banuel. De top vijf werd vervolledigd door Danny Strappaerts die met Stash 3 Z (Stakkato) voor een tweede Belgische klassering in deze proef zorgde.

Uitslag Bronze 1.35m proef 

Koen Vereecke beste Belg bij Gold proef

In de Gold proef over een zelfde hoogte leverde Koen Vereecke het beste Belgische resultaat. Vereecke sprong er met Aramis Van 'T Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderhof) naar een plek net buiten de top vijf als zesde. De overwinning ging opnieuw naar Franse held Julien Epaillard, hier in het zadel van Bazooka Semilly (Diamant de Semilly). De Britse Bethanie Knight nam het zilver voor haar rekening op Second Chance (Carland), gevolgd door de Ier Jason Foley en Lady Angeles (Los Angeles).

Uitslag Gold 1.35m proef