In de LRV-reeks voor zesjarige paarden was de zege op donderdag voor Desiree Klos (LRV Haasrode Blanden) met haar knappe BWP-merrie Say My Name van de Cavaleronde (v. For Romance – f: Glenn Verhaeghe).  In een sterk bezette open-reeks ging het goud Sumatra A.H.  (v. Secret – f: Paul Peeters). Ook in Sint-Niklaas was deze combinatie al goed voor goud. Ellen Bouwens reed haar zelfgefokte  Smart Guardian SB (v. Guardian S) naar zilver. Het brons was voor Stijn Thijs (LRV Vissenaken Glabbeek) met de thuisgefokte Sauvage van de Guldennagel (v. Sezuan).

Tiago d’Art (v. Secret) liep met zijn fokker Eric Scheirs (LRV Rillaar) naar winst bij de vijjarigen in de LRV-reeks. In de Open-reeks was er goud voor Typhoon van Kinschot (v. Guardian S – f: Lucas Wens).  Primavera SVB (v. Le Formidable – f: Steve Van Bambost) en Evelien Neven liepen naar winst in de LRV-reeks voor vierjarigen.  In de Open-reeks was het goud voor Papillon CLD (v. Cul Laude) onder het dressuurzadel van haar fokker Charlotte Mast (LRV Geel Ten Aard).

Op zondag reed Evelien Neven (LRV Zoutleeuw) Sweet Nonsense (v. For Romance) naar goud in de LRV reeks voor zesjarige dressuurpaarden. In de Open-reeks was de zege voor Stijn Thijs (LRV Vissenaken-Glabbeek) met Sauvage van de Guldennaegel. Ivan Bonny (LRV Opwijk) reed Thyra (v. Maracana – f: Luc Luyckx) naar de winst in de LRV-reeks voor vijfjarige dressuurpaarden. Bij de leeftijdsgenoten in de Open-reeks was die eer voor Olivia (v. Negro – f: H. Vertriest) onder het dressuurzadel van Nick Van Laer (LRV Langdorp). Tiny Grauwels (LRV Tienen) reed Uniss ten Wilgendries (v. Secret – fokkers: Luc en Tiny Grauwels) naar winst in de Open-reeks voor vierjarigen. In de LRV-reeks was het goud voor opnieuw voor Evelien Neven met Pimavera SVB (v/ Le Formidable).

bron: LRV