120cm Paard

Rania Dindane wint met Move It van de Eekhoek, voor Anna Overmeire en Montana de Winghe. Rosanne Janssen sluit de top drie af met Janeiro VHL. 


110cm paard

Demi Hombroeckx is hier de winnaar met Merea van de Elshoeve, voor Daphne Steenssens en Etna E. Derde in de ranking is Caroline Grolleman en Noble Boy Z 

100cm paard

Anneke Gehlen ging met de overwinning gaan lopen met Messi du Vi, Jill Nauta bemachtigde de tweede plaats met Titan D Huyo en Britt De Ruyck werd derde met Joly's Gloria. 


90cm paard

Merryl Dieleman en Carlito D'Es blijven voor Aisha Jacobs en Insomnia. Fleur van den Bosch sluit met Burola Z het podium af. 


80cm paard

Marianne de Groote staat op het hoogste schavotje met Waomi-d, voor Kelly de Luyck met Violine DH Z. Clara Luijten en Embard van de Kapel vervolledigen de top drie. 


90 cm pony

Jill Nauta en haar Mr. Rojo winnen deze reeks, voor Amanda Vos met Diamond. Marie-Lynn Heuring en Jade van de Pronkenberg vervolledigen het podium. 


80cm pony

Phileine Stroot en Simply Brown winnen de proef. Bethany Vos en Giorgio blijven voor Marcel Schoemaker en Spartacus in de uitslag. 


70cm Showproef

Denise Korf gaat hier met Moonlight met de overwinning lopen, voor Mienie Vos en Giorgio. Estelle de Groote en Ziggy van Duyverspuiten sluiten de top drie af. 


50cm Showproef

Denise Korf, hier met Dotje, blijft voor Emelie Beevers met Caron. Mienie Vos en Blij zijn hier derde. 


Resultaten