Het 1.30m hoge parcours werd foutloos afgewerkt door Princen en de sBs merrie Diva Du Tintia (Cento). Met een kleine halve seconde verschil achtervolgde Nell Delgouffe in het zadel van Phassia vd Bisschop (Comme Il Faut). De top drie werd afgewerkt door Jim Verwimp en de 8-jarige Pazjieva van't Zilverhof (Thunder vd Zuuthoeve). Voor Chloé Hoste en Valeriane de Moyon (Calypso de Moyon) werd een foutloze ronde en de vierde plaats genoteerd. Louise Lenaerts stuurde de 8-jarige Pavani van het Molenhof (Catoki) naar vijf. 


Bronze Lier: Nuyens, Lenaerts en Cardeijnaels gaan winnen in het Azelhof


Lieselot Boons bracht Borlando (Orlando BWP) naar de eerste plaats in de 1.20m rubriek. Het zilver kwam op naam van Catho van Dooren en de 8-jarige Artist vd Withoeve Z (Asca Z). Lien van Ende besloot de girlpower met de derde plaats voor Decadence v't Oud Molenhof Z (Don Blomme v. Sappenleen). 

De eerste overwinning van de dag kwam op naam van Stephanie Storms en Eir van de Tombeele (Clinton). Op twee zagen we Laurent Nuyens met In The Mood van het Wimpelhof (Winningmood) gevolgd door Thian Van Hoydonck en de 10-jarige BWP ruin Nabab van de Katershoeve (Jackson de Regor). 

Resultaten