De Aalterse amazone won met de 12-jarige Zangersheide-merrie, History van 't Ameldonk Z (Horion de Libersart). Samen met de merrie, uit eigen fokkerij, hield Bomeré streekgenoot, Nikolas Matthijs nipt van de winst. Matthijs volgde met zijn eigen Quelle Dame van de Voorde (Elvis TEr Putte) voor Joyce Jonckheere en Giglo van het Laageind Z (Grison van den Bisschop).

Net buiten de top drie volgde David Vantomme met Phénomène Van 't Siamshof  (Flipper d'Elle) voor Tom Camerlijnck en de zevenjarige Zangersheide-merrie, Cancun de Vy Z (Corydon van T&L).

Eerder won Julie Devloo de 1.15m Result Equine prijs. Devloo loodste KWPN-merrie, Kaylinn K (Connect) naar de winst voor Zoe Devriendt en Et Voila van de Ringhoeve (Elvis ter Putte). Marie Hiele vervolledigde de top drie met Thun's Cruise van Sappenleen Z (Thunder vd Zuuthoeve).

Het 1.10m voor paarden kwam op naam van Evelyn Le Comte. Samen met MDSandyhill Queen of Hearts (Clonaslee Captain Cristo) hield Le Comte, Marie Dekersgieter van de winst. Dekersieter en Rozalie vd Hoeve Klein Goed Te Gavers (Harley VDL) vervolledigden de top drie.

In de 1.10m hoogste ponyproef hield Margot Debussche de concurrentie achter zich. Debussche won met Vasco Optimus (Goliath van de Groenweg) van Thibault van Hollebeke en de familie Stubbe's voormalige Gigolo. De derde plaats was er voor Laurice deVos en Fuego du Tuhma (Batman d'ETE).

uitslagen