Een ruime opkomst van 56 combinaties kwamen aan de start in het 1.20m hoge parcours voor paarden. Emma Van Vyve zorgde voor een spetterende ronde op de rug van de sBs ruin Edelweiss du Maquis (Bamako de Muze) en won met ruim drie seconden voorsprong! Anouk Steyaert achtervolgde in het zadel van de BWP ruin Japrisco van de Backershoeve (Contact vd Heffinck). Nathalie Hollants zat hen op de hielen met Cornet's Egon de Longchamps (Cornet's Prinz) en finishte op drie. Janne Caals stuurde de 7-jarige Quizz van de Zandloper (Corydon van T&L) naar vier gevolgd door Wout Dejaeghere en Hilton Lady (Cantos).

Een rubriek eerder zegevierde Niki Geenens met ook bijna twee seconden voorsprong. Met Gazelle van de Vaelenberg (Toulon) werkte de amazone het 1.10m hoge parcours vlekkeloos af. Ook Sarah de Naeyer hield het droog met Enjoy (Vleut) en werd tweede. 

Bij de pony's stonden de hoogste hindernissen op 90cm hoogte. Noé Vochten was de beste Belgische met Lomitas D (Laudatio) op twee. Op drie volgde Imani de Vos met Princesse Optima (Orchid's Romario II 271). Op één kwam de Nederlandse Cindy Kosse met KSH Mistral. Eva Jacquet besloot met Abricot du Verger (Pidji du Tilia) de top vijf. 

In de 80 cm stuurde Paulien Vanlangendonck EVL On y va van de Meidoorn (Carl van de Liemers) naar de overwinning. Vochten volgde hier op drie in het zadel van de 9-jarige Sergio v/d Vondelhoeve (Calypso). Voor hen op twee kwam Julia Hoek met Hamlet.

Resultaten