Het is dan Chanel Baeyaert die met Armada vd Hacienda Z (Sea Coast Azzaro Z) in een tijd van 41.17 seconden naar de tweede plaats weet te rijden. Sean Willemsen en Jartelle zien we dan terug op de derde plaats met een tijd van 41.24 seconden. 

We zien er vervolgens nog een vierde plaats voor Maxine Mergaert met Cassis du Bois Pinchet en het is Romy Decoster die met Kruelle Devil op de vijfde plaats eindigde. 

1m

In het 1m schrijft Thibo Deketelaere de rubriek op naam met Ines. Het tweetal is er goed voor een tijd van 28.37 seconden en blijven er zo voor op Lise Lemahieu en Creda Z met wie ze hier dan in 30.13 seconden rond weet te komen en op de tweede plaats eindigt. Emma Hendryks zien we hier met Atsekide op de derde plaats terug met een tijd van 31.05 seconden. 

90CM

Baaike Lozie en haar Indigo S snellen dan naar de winst in het 90 cm. Zij blijven er Yente Pauwels met Ilia de baas en het is dan Chanel de Lombaerde die op de derde plaats volgt met New Victory Z. 


1m PONY'S

In de ponyrubriek zijn er maar 3 resultaten. Daar rijdt Nathan Lefevere met Luca naar de winst. Zij waren de enige combinaties die in de eerste omloop foutloos bleven. Merel Wittebolle en haar Camilla Haasendonck's zien we dan terug op de tweede plaats. Geatan Demeyer en Redgap Gypsie Queen eindigt dan op de derde plaats. 


Resultaten