De hoofdrubriek werd op vrijdag afgewerkt en vormde een uitdaging over een hoogte van 1.40m. Housen had de negenjarige Ally onder het zadel om het zilver te veroveren. De Fransman Alexandre Sueur was de beste op Doctrina (Indoctro). 

De Belgische amazone kwam op vrijdagavond aan de start in de 1.35m hoofdrubriek en schreef zowel de winst als de tweede plaats op naam. In het zadel van Gucci, een negenjarige merrie van Dicasi OH kon niemand tippen aan Housen, zelfs zijzelf niet. Op Grey greep ze de tweede plaats. In dezelfde rubriek op zaterdag was het Daan Bernaerts die zich in de kijker sprong. Hij stuurde Ascott naar het brons. De overwinning was voor plaatselijke ruiter Yannick Janssen van Grunsven met Lugaignac des Pouplis, een BWP ruin van Atlantic. Maikel van der Vleuten werd tweede op Icarronne-S (Carrera VDL). 

In de 1.25m rubriek van zaterdag scoorde Roy Hanlon de vierde plaats op de zevenjarige Kidool Fernantes (Kannan) voor Dries Van dyck en de zesjarige Zakinto VD Dassenheide Z (Zapatero VDL). Op vrijdag liet Lennart Van Vlaenderen zich opvallen in dezelfde rubriek. 

Resultaten