Housen kwam aan de start op Karenina Z, een tienjarige merrie van Kannan. Het duo was over de twee fasen foutloos en kwam op drie met 30,27s op de klok. Met 30,19s als chrono finishte Loewie Joppen voor hen in het zadel van Add Picobello Z, een negenjarige Zangersheide hengst van Action-Breaker. De winnende tijd werd gereden door de Duitse Anna-Maria Grimm met Estella 95 (Larimar 7), zij kwamen over de eindmeet in 29,97s.

De BWP ruin Neon Vd Bisschop, een zoon van Echo van 't Spieveld uit de fokkerij van Tom De Craene kwam onder Vanessa-Joy Nägele op tien. de sBs ruin Joker de Velroux (Best of Opus Dei Z) was de laatste die in de prijzen viel en werd twaalfde.

Resultaten

Koen Vereecke kon in het zadel van Istina Esqui (I'm Special de Muze) nipt de overwinning niet verzilveren. Met de achtjarige merrie moest hij Bertram Allen voor zich dulden die op Castigo de Amor (Cascadello) een seconde sneller was.

Vereecke zette zich nogmaals in de top tien en werd ook nog zesde met de zevenjarige Oilily de Muze (Vigo d'Arsouilles), uit de stallen van Joris De Brabaner en Paul Hendrix. Karen Oris werd met Cosibi Ems Z (Cosimo M) achtste.