Het podium bij de hoogste paardenproef werd voorafgegaan door Emelyne Vandermeer in het zadel van Volcano, die het 90cm hoge parcours als snelste zonder fouten wisten te voltooien. Net 9 honderdsten na Vandermeer greep Lisa Ceunen met Dina van de Cumul (Denver) het zilver, gevolgd door Axelle-Bo De Waele die de vosruin Courville (Tangelo van de Zuuthoeve) naar de laatste plek op het podium stuurde.

Foto: Evelyne Vandermeer op Volcano

Vind de volledige uitslag van de 90cm proef voor paarden hier.

Merel Verstuyft stuift concurrentie voorbij tijdens 80cm paardenproef

Bij de 80cm proef eindigde Merel Verstuyft op de rug van Waylestro Boy (Radjex DC) helemaal bovenaan het klassement met ruim twee seconden voorsprong op hun achtervolgers. Charlotte Menetret kon nog het dichtst in de buurt komen van deze winnende tijd, en werd zo met de slechts 4-jarige Infant d'Urzy (Prince d'Espace) knap tweede. De top drie werd vervolledigd door Jill Berghman en de 6 jaar oude Dame Noisette vh Eegdeken Z (Dominator 2000 Z), die net 26 honderdsten na Menetret eindigden. 

Vind de volledige uitslag van de 80cm proef voor paarden hier.

Louise De Vlieger houdt zege in eigen land bij hoogste ponyproef

Tijdens de hoogste ponyproef legde de Nederlandse Mienie Vos het vuur aan de schenen van de Belgische deelnemers. Vos slaagde er in twee foutloze rondjes in een tijd onder de 27 seconden af te leggen, maar moest uiteindelijk de duimen leggen voor Louise De Vlieger en haar New Forest merrie Une Etoile (Wayland Red Pepper). De Vlieger klokte foutloos af op 25.78 seconden, en scoorde zo onbetwistbaar goud. Vos volgde met de vosmerrie Mieke als tweede, en sloot het podium af met Ti-Chip als derde.

Vind de volledige uitslag van de 1.00/1.10m ponyproef hier.

Klik hier om alle resultaten van de Halloween Euroregio te kunnen raadplegen.