Vijf combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing. Op het podium volgde Sofia Walravens met de 9-jarige Babbelou Du Bois Pinchet (Baloubet du Rouet) Met één springfout bleef Walravens voor op Kelly Wolfs met de zevenjarige Ulana Z (Untouchable).

Net buiten het podium strandde Kjell Peeters op de vierde plaats. Samen met Jumo Van 't Zoutte (Caspar) bleef Peeters voor op Stefan De Pauw met Goldlady vd Vijheide (Galisco Van Paemel).

Eerder won De Swert haar partner, Danny Van Es de 1.20m rubriek. In deze proef strandde het podium op minder dan een seconde verschil van elkaar. Van Es won met Chica of the Lowlands Z (Cornet Obolensky). Op nog geen tiende van een seconde verschil volgde Yana Jansegers met onder het zadel de negenjarige Djena Tops (Diamant De Semilly). De top drie werd afgewerkt door Nell Delgouffe en de zevenjarige BWP-merrie, Phassia vd Bisschop (Comme Il Faut).

In de hoogste pony rubriek, een 1.00m parcours hield Charlotte Blevi de concurrentie achter zich. Samen met de 17-jarige From Secret Flowers Gerbera Mr. Blue (Woldhoeve's Silco) bleef Blevi nipt voor op Lars Van Rossem met onder het zadel de 11-jarige Prestige (Principal Dream Vd Delthoeve). De top drie werd afgewerkt door Julie Lamberts met Eikenhorst's Manfred (Luckington Sportaide).

De afsluitende 1.15m proef kwam eveneens op naam van Danny Van Es. Van Es bleef met Zico V ruim zes seconden voor op Anke Meersman en Jurist A Vd Nachtegaele (Contendro I). Azilis Langsberg vervolledigde de top drie in het zadel van de 11-jarige Fay (Calluccio C).

Alle resultaten