In het zadel van de 10-jarige Alencia von Hary Z (Action Breaker) hield de amazone Tristan Guisson met Explosion vh Legita Hof Z (Elvis ter Putte) achter zich. Het podium van deze 1.45m rubriek werd afgewerkt door Nico Baerts met Mowgli du Sasiana (Emeraldà.

Net buiten het podium loodste Andres Vereecke de 10-jarige Call Me De Muze Z (Clarissimo Z) foutloos naar de vierde plaats. Voormalig Belgisch kampioen, Gilles Dunon vervolledigde de top vijf in het zadel van Comanchero De Poteau Z (Comilfo Plus Z).

Eerder won Ludvine Lucas de 1.35m rubriek met Ultimo du Chateau Hollogne Z (Uvolinus). Ruiter aan huis, Seppe Wouters volgde met Kegerona Van Beek (Fantomas de Muze) op de tweede plaats voor Kim Keymis en Dirina OH Z (Dicasi OH).

In de 1.25m rubriek was het Marie Max die de eindzege op naam schreef. Samen met Lintendra Drum vh Juxschot Z (Le Blue Diamond van 't Ruytershof) blee Maex voor op Kaat Pluymers met Cheyenne vd Berkenen Z (Cadence van 't Gelutt Z). De derde trede van het podium kwam op naam van Alawadhi Abdullah en Silvio.

Alle resultaten