Eerst was het Vanderhasselt die de Belgische sterkhouder was. Hij stond met Fenne (v. Numero Uno) als enige Belg in de top vijf na een foutloze ronde en een tweede fase in een tijd van 22,13s. Elisa Strubbe kwam op het einde aan de start in het zadel van Aiace l'Eroe (v. Toulon) en deed net iets beter. Ook zij behaalden een foutloze rit met een tijd van 21,94s. Zo werd Strubbe vierde en Vanderhasselt vijfde. 

Binnen de top tien noteerden we nog een negende plaats voor Mathieu Guery en de negenjarige Tender Dream Hero Z (v. Thunder vd Zuuthoeve). Op tien volgde Louise Losfeld in het zadel van de tienjarige Athina Louise Z (v. Arko III). 

De overwinning was voor de Duitser Andreas Theurer. Op de rug van Fioretta 15 (v. Connor 48) reed hij naar de winnende tijd van 20,66s. De rest van het podium werd ingevuld door Amerikaanse combinaties. Zo was er voor Hayley Barnhill de tweede plats met Jasmijn (v. Indoctro) voor Evan Coluccio en de negenjarige BWP hengst Owen van den Blauwaert, een zoon van Fantomas de Muze. 

Resultaten