Deze rubriek werd rechtstreeks op tijd verreden. In het zadel van Aiace L'Eroe (v. Toulon) zorgde de Belgische amazone voor de snelste tijd en klokte af op 27,12s, waarmee ze een internationale opkomst achter zich liet. De Braziliaanse Camila Mazza de Benedicto stuurde Crush On (v. Cabachon) in 27,34s foutloos rond en naar de tweede plaats. Het volledige podium bestond uit girlpower want het brons kwam op naam van de Duitse amazone Stefanie Paul die met Levino (v. Levisonn) in 27,96s over de eindmeet kwam.

Wim Vinckx opende buiten het podium met een vierde plaats voor Adjani van de Kattevennen Z, een negenjarige Zangersheide merrie van Aktion Pur Z. Virginie Thonon zorgde wederom voor een foutloos resultaat en kwam op Dayton Sitte, een sBs hengst van Ogano Sitte, de vijfde plaats inpalmen. 

Joris De Brabander's fokproduct Vigo's Flip de Muze Z, een Zangersheide merrie van Vigo d'Arsouilles, reed onder haar Braziliaanse ruiter naar zes. Simon Vlaminck werd met Folie des Flagues (v. Todt un Prince) zevende voor Christof Deraedt en Litchi de La Liniere op acht. Jos Verlooy was de laatste Belg in de top tien met een negende plaats voor Perte Totale de Res Nova (v. Comme il Faut), een achtjarigee BWP hengst uit de stallen van Dries Jacobs. 

Resultaten