Robert en de 11-jarige zoon van Diamant de Semilly bleven net geen vier seconden voor op de West-Vlaamse amazone, Elisa Strubbe met de 9-jarige BWP-merrie, Ona van 't Veldeken (Dieu Merci van T&L). Eddy Bols vervolledigde de top drie met de achtjarige Pepper Van het Heikanthof (Action-BReaker) onder het zadel.

Net buiten het podium van de 1.40m proef volgde Thomas De Wit met zijn eigen gefokte, Ice Twin Girl DW Z (I'M Special de Muze) voor Louise Losfeld en Fabulous (President).

Eerder hield Niki Geenens de concurrentie achter zich in de 1.30m proef. Geenens wist met Mc Gyver van't Ruytershof (Nabab de Rêve) nipt voor te blijven op Bert Panneels en zijn vertrouwde Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles). Met zijn eigen gefokte merrie, Queen B Prinseveld DSC (Rock 'N Roll Semilly) vervolledigde Brent De Schrijver de top drie.

Geenens schreef ook de 1.20m winst op naam. Op de rug van haar Toulon-merrie, Gazelle van de Vaelenberg verwees de Oost-Vlaamse, Eyleen Smets met Gominka L (Numero Uno) naar de tweede plaats. Stijn Van Lent vervolledigde de top drie met Clay Z (Cade Z).