Lopes en de zwarte merrie bleven slechts drie honderdsten van een seconde voor op thuis-ruiter, Simon Prouvé en Hilfiger van de Laak (Dawson van de Padenborre). Vlaams-Brabants springruiter, Xander Van Es vervolledigde de top drie met onder het zadel de 15-jarige Impuls vd Heffinck (Cooper vd Heffinck).

Het duo werd opgevolgd door Henk Clabots. In het zadel van Just a Lonely Boy vh Stuyvenberghof (Cicero Z van Paemel) bleef Clabots, Eline Lopes met Tindra WP Z (Tangelo vd Zuuthoeve).

In de 1.10m rubriek schreef Karen Josse met Incredible (Tyson) de winst op naam. Josse en de KWPN-merrie waren nipt sneller dan Eline Lopes en Conchita Z (Candillo Z). Karsten van Es vervolledigde de top drie in het zadel van Extraction vd Kattevennen Z (H&M Extra).

Eerder diende Karsten van Es, Tifanny Vansweevelt voor zich te dulden in de 1.00m. Vansweevelt en de 20-jarige Diara (Vamiro M) snelden naar de eindzege voor Karsten Van Es en Cargo Z (Chellano Z). Kirsten Houben en Genifer (Robin de Bruyeres) vervolledigden de top drie.

Alle uitslagen


F. © Jumping Hippo Zoutleeuw