De dochter van Kashmir van Schuttershof sprong in het verleden succesvol onder haar andere Zwitserse ruiter, Bryan Balsiger maar doet het nu ook uitstekend onder het zadel van de oudere Pius Schwizer. Slechts 8 van 43 combinaties in deze Grote Prijs konden een plaats in de barrage bemachtigen. Schwizer en Dubai du Bois Pinchet werkten het 1.55m hoge parcours foutloos af in een tijd van 38,24s en waren zo de snelsten. 

Het duo hield twee plaatselijke combinaties achter zich. Met een tijd van 39,10s achtervolgde Lalie Saclier in het zadel van de 9-jarige J'Adore (Carambole) en werd tweede. Met slechts vier honderdsten meer op de klok werd Megane Moissonnier derde op de rug van Cordial (Casall). Ook de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli liet met Cornest (Balou du Reventon) al het hout onaangeroerd en werd vierde voor Laura Rayjasse (FRA) en Crapule Verdoso (Kannan). 

In de barrage kwamen nog twee BWP-paarden in actie. De BWP ruin Kielekoo van T et L (Carabas vd Wateringhoeve) kwam onder Jean Luc Mourier op zeven gevolgd door Philippe Leoni en de BWP merrie Miss Marie van'T Winnenhof (Edjaz van 't Merelsnest).

Resultaten