In de 1.30m hoofdrubriek wist niemand de snelle rit van Daan Adams met Ginette vd Kempenhoeve (Nonstop) te verbeteren. Het Nederlandse duo bleef zo ruim één seconde voor op landgenoot Sander Naber en zijn zevenjarige Lareusa S (Toulon). Voor eigen publiek vervolledigde Edwin Franco de top drie in het zadel van de 10-jarige Zangersheide-ruin, Desperado Z (Der Senaat).

Net buiten het podium volgde West-Vlaming, Mathieu-Maxim Goossens met Ghostbuster (Indoctro) op de vierde plaats voor Thijs Machielsen met Limoncello.

Caitlin Snel houdt Belgen van de winst

De Nederlandse amazone, Caitlin Snel en haar 16-jarige dochter van Mr. Blue, Canny Blue bleven ruim één seconde voor op Julie Holemans met de 10-jarige BWP-merrie, Noortje -S. Holemans en de dochter van Dakar VDL, uit de fokkerij van Louis Sips, verwezen Lennerd Jochems met Quido Van Het Grenske (Baltic VDL) naar de derde plaats.

Net buiten de top drie volgde Anique Selten (NED) met onder het zadel Pozzovivo van 't Verahof (Corrydon van T&L). De top vijf werd afgewerkt door Valerie Clauw en Hovette (Quality Time TN).

Alle resultaten