De 14-jarige Ducati d'Arville bezorgde haar het beste resultaat. De zoon van Diarado startte na het dressuuronderdeel op de veertiende plaats. Een foutloze jumping liet zorgde voor een stijging naar twaalf. Met slechts 4.80 strafpunten in de cross besloot het duo uiteindelijk op de zesde plaats. 

De Birkhof's Royaldik dochter Hermione d'Arville moest zeker niet onderdoen. De 11-jarige merrie kon in de dressuur nog niet echt opvallen maar kon zowel in de jumping als de cross, waar ze vijfde werden, mooie dingen laten zien. Voor deze combinatie volgde de zevende plaats in het algemeen klassement. 


De Duitse Julia Krajewski schreef mede dankzij een sterk dressuuronderdeel de overwinning op naam. Met de 10-jarige Nickel 21 (Numero Uno) behaalde de amazone een totaal van 30,30 strafpunten. Slechts 0,60 meer liet landgenoot Calvin Böckmann met The Phantom of The Opera (Quo Vados) besluiten op twee. De Britse Laura Collett had exact dezelfde score als de Duitser maar werd met de hengst Dacapo (Diarado) uiteindelijk derde. 

Resultaten