Scauflaire mocht eerst met Obama Vd Wellington (v. Echo Van \'T Spieveld) aantreden in deze 1.40m rubriek. De negenjarige BWP ruin was op geen fout te betrappen en finishte in 30,62 seconden. Wat later zadelde de amazone haar vertrouwde Hortus d'Hoogpoort (v. Diamant de Semilly). Ook de tienjarige hengst deed zijn best voor Scauflaire en bezorgde haar met een tijd van 31,71 de negende plaats, met Obama vd Wellington kwam ze uiteindelijk op acht. 

Proefwinst was voor de BWP'er Mr Uno-k Van 't Kattenheye (v. Numero Uno) met in het zadel de Amerikaan Evan Coluccio. In een tijd van 27.24 seconden wist Culuccio de Deen Mathias Nørheden Johansen en Painted rijenna (v. Pilothago) voor te blijven, zij finishten in 27,35. De derde plaats was voor de Italiaan Giuseppe Rolli, hij zadelde Eiffel de Hus (v. Con Air) en reed rond in 28,85 seconden.

Silver Tour 1.30m

Wat later sprong Brent D'Haese naar een klassering in de Silver Tour over 1.30m. In het zadel van Qualibette H (v. Kannan) werd hij dertiende. Op het podium stond de Zangersheide merrie Diarada Z (v. Dearado) op twee met Davide Kainich. De winst bleef in eigen land en was voor Cristian Pitzianti en Starlike DC (v. Stolzenberg).


Bekijk hier de resultaten