Met de tienjarige Next Funky de Muze (v. Elvis ter Putte) was het D'haese die voor de snelste chrono zorgde in de 1.30m Grote Prijs in Lier. Daarnaast had de ruiter een tweede ijzer in het vuur en werd nog eens derde in het zadel van Baccarat du Tertre (v. Putch des Isles). Laurent Nuyens eiste de andere podiumplek op en werd tweede in combinatie met Daddy's Day Dream P (v. Just Daddy P). 

Voor Marthe Van Gorp en de zevenjarige Coup de Coeur KVG Z (v. Cicero van Paemel Z) was er de vierde plaats. De top vijf werd besloten door de Nederlander Michael Korompis en zijn BWP ruin Maverick van t Leetereind (v. Epleaser van t Heike). 

Over 1.15m was het Nuyens die op zijn beurt domineerde en de twee hoogste podiumplaatsen op naam schreef. Met Lavita van de Heide (v. Andiamo) was hij net geen twee seconden sneller dan zichzelf op Eir van de Tombeele (v. Clinton). Mieke Ceuterick besloot het podium en werd derde met Indira Jade de Dwerse Hagen (v. Va-Vite). Ellens Geens nam de vierde plaats voor haar rekening op Halleluja van de Brouwershoeve (v. Chatman), voor Erwin Van Hove en Cest La vie Z (v. Comme Il Faut). 

Jeroen Verschueren zegeviert met Q-One van het Goorboshof bij jonge paarden

Jeroen Verschueren en de zevenjarige BWP ruin Q-One van het Goorboshof (v. Breemeersen Adorado) zetten hun goede vorm in de reeks voor jonge paarden verder met deze keer een overwinning! Met een seconde verschil hielden ze Laurent Nuyens en Lucky van de Neerheide Z (v. Le Blue Diamond van 't Ruytershof) op twee. Voor Nick Vrins was er met Quinn van t Eigenlo (v. Vigo d'Arsouilles) het brons. 

Kirsten Rombouts vulde zowel plaats vier als vijf in met Carlos d Axmar Z (v. Crowntano Z) en Daytona 2000 De Betze Z (v. Dominator 2000 Z). 

Bij de zesjarige paarden was het Eddy Bols die de ereronde leidde in het zadel van Jolie van t Zilverhof Z (v. Jenson van t Meulenhof). Davy Celis kwam met Mercurius III Z (v. Zambesi TN) op twee gevolgd door Lada Sobichova die Nelson van het Vinckenhof Z (v. Naxcel V. Emillion) naar drie stuurde. Patrik Spits had zijn eigen gefokte Rozelien Dwerse Hagen (v. Nixon van t Meulenhof) naar vier gereden, Isidoor van Rompaey besloot de top vijf met Congress Blue PS. 

Alle resultaten