Op het fokproduct van Alain Bourdon zorgde D'Haese voor een ronde uit de boekjes waarvoor het duo beloond werd met de zilveren medaille. Met het brons volgde Vincent Lambrecht in het zadel van Catwalk Harry (Verdi TN, fokker: Ann Marie Blessington). Hier kwam de overwinning in Britse handen en was voor Sophie Evans met Csio Bel (Tinka's Boy). 

Binnen de top tien stond Ann Carton-Grootjans op zes met Kayenne Z (Kannan), volgde Katja Haep op zeven met Chupalina 2 (Clarimo) en kwam Pieter Devos met Ermitage d'Argouges (Armitages Boy) op acht. Negen was dan weer voor Mowgli KR (Thunder vd Zuuthoeve). 

In de ene uitslag was Katja Haep wederom de beste Belgische, dit keer aan boord van Romy FZ. Met de achtjarige dochter van Baltic VDL werd Haep vierde. Het podium werd in deze uitslag gedomineerd door Axel van Colen. De Fransman stond met Veyron (Stakkato's Highlight) op één en werd ook tweede op Depp des Brimbelles Z, een achtjarige zoon van Darco. Het podium werd afgewerkt door Chloe Aston en de sBs merrie Flavie van de Helle (Carlow van de Helle, fokker: NV Van De Helle). 

Jan Claeys zagen we met Judy van de Beekhoek (Wandor van de Mispelaere) terug op zes. De top tien werd besloten door Ann Carton-Grootjans en Nox Blue van de Hertogen (VDL Zirocco Blue). Jorich Spits vulde de elfde plaats in met Gamble S (Baltic VDL).

Resultaten