Enkel David Tanghe en Jelle Hoorens hielden de chrono onder de 44 seconden. Met een nipt verschil overwon Tanghe in het zadel van Cumantin vd Hacienda Z (Cumano Z). Samen met de 16-jarige hengst bleef David Tanghe, Jelle Hoorens met Merano Z (Montender) voor.  Het duo was net geen zeven seconden sneller dan Karel Olbrechts met onder het zadel Lindex Van T Ongereet (Scendix).

Net buiten het podium volgde Angelique Servaege op de rug van Winningmood D Prestige Z. Leslie Goethals vervolledigde de top vijf met Come Love Epona B.

Op zondag hield Anouk Steyaert de concurrentie achter zich in de 1.15m hoofdrubriek. De SMS Queen van Beervelde overwon met onder het zadel Japrisco Van de Backershoeve (Contact vd Heffinck). Pieter Coesier volgde op de tweede plek met Courage, voor Jarno De Mulder met Ufo du Culot Z.

Net voor aanvang van de 1.25m Grote Prijs schreef Marc De Brabandere de 1.20m overwinning op zijn naam. De West-Vlaming bleef met Unique vd Lindehoeve ongeveer twee seconden voor op Koen Gelaude met High Voltage. Gelaude werkte het podium af in het zadel van Gypsy.

In de hoogste pony rubriek overwon Alona Vanhee met Coldplay. Het paar hield als enige de chrono onder de 27 seconden. Elke Lefevre volgde op de tweede plek met Tallyho Freedom terwijl Djythana Willems met Smith's Girl het podium afwerkte.

Overige winnaars:

1.10m paarden: Isabelle Debeuf - Ines
1.00m paarden: Thibo Deketelaere - Ines
0.90m paarden: Jolien De Baere - Liara vd Marengo Hoeve
0.80m paarden: Chantal Coutant - Fashkari-S

1.05m : Sander Logghe - Indurain
0.95m : Merel Verstuyft - Waylestro Boy
0.85m : Britt Vanderplaetse - Arthur van n't Leeuwerikenhof

Alle resultaten