In de 1.20m hoofdrubriek voor senioren neem Danny Van Es het voortouw. Van Es snelde naar de winst met zijn vertrouwde 15-jarige BWP-ruin, Hamilton (Contact vd Heffinck). De Vlaams-Brabantse springruiter reed naar een nipte winst en verwees zo Sacha Marissen met Hercules S (Eldorado vd Zeshoek) naar de tweede plaats. Henk Clabots vervolledigde de top drie in het zadel van Just A Lonely Boy Stuyvenberghof (Cicero Z).

Net buiten het podium strandde de Oost-Vlaming, Steven Vander Meerssche met Luz de La Luna (For Passion d'Ive Z) op de vierde plaats voor Paul Scheirs met Evita de la Pomme Z (Elvis ter Putte).

Ook de 1.10m rubriek voor senioten kwam op naam van Danny Van Es dan wel op de rug van Zico V. Niels Wilms volgde met Grimaldi De Virton (Tobago Chevrier) voor Vincent De Vlieger met Flying Picasso (Emir Van de Cadzand).

Anouk Devos scoort bij de jeugd

Bij de jeugd neemt Anouk Devos de eerste winst van het seizoen voor zich. De amazone sprong met Caspar CB (Numero Uno) naar de winst in de 1.20m hoofdrubriek. Op minder dan twee tienden van een seconde verschil volgde Axelle Rowies met Me 2 By Cavalor (Elvis Ter Putte). De top drie van deze hoofdrubriek werd afgewerkt door Marthe-Louize Dieu met Jazz van 't Kamerveld (Toulon).

Evelyne Franken volgde net buiten de top drie in het zadel van de 10-jarige Spartacus-merrie, Mira vd Noordheuvel. De top vijf werd afgewerkt door Sarah De Naeyer en Enjoy (Vleut).

Xander Van Es won de 1.10m jeugd rubriek met de 11-jarige Naughty Girl Of Two Notes Z. Het paar verwees Marthe-Louize Dieu met Stb Caramel Z (Control Stb) naar de tweede plaats en Lio De Cock met Mabelle (Emerald) naar plek drie.

Alle resultaten

F. © Pegasus Photo Creations