Het paar bleef ongeveer twee seconden voor op Luc Geerts met onder het zadel Kabisto. Joris Schepers vervolledigde het podium met Castor Z onder het zadel. Ook Thys Goemans hield het hout in de lepels. Samen met Kamira sprong Goemans naar de vierde plek. Met één springfout werkte Sus Dirickx de top vijf af op de rug van Juju Uit de Melle.

De klasse M kwam op naam van Jeroen Brebels met Iberlina RV (Denzel van 't Meulenhof). Het duo hield Nick Vranken met Maartje van het Heidehof nipt achter zich terwijl Joris Schepers met Karbena "R" de top drie afwerkte.

Er gaat geen week voorbij of de Diepenbeekse amazone, Leen Geysen springt naar de winst. In de klasse L bleef ze samen met Hodrigo 'R' Lieselotte Symons met Togano Z voor. Nick Vranken volgde op de laagste trede van het podium met onder het zadel Fleur van het Heidehof.

In de andere klasse L hield Nathalie Cops de concurrentie achter zich met Geisha. Jasper Schepers volgde op het podium met Oilily van de Hei voor Jan Michiels met Burissa H.

Alle resultaten