Net geen 100 combinaties stonden klaar aan de start van deze rubriek. Cools kwam als beste uit de bus in het zadel van Coryfee T&L Z, een achtjarige merrie van Corydon van T&L uit de fokkerij van Tilleman en Lenaerts. Met 25 honderdsten verschil hield het duo Yenthe Schrijvers met de achtjarige Kiara (Kannan), uit de fokkerij van L. Meulenberg achter zich. De top drie werd afgewerkt door de Noorse Amalie Hegre en de BWP ruin O' Vigolon van het Weidse Hof (Vigo d'Arsouilles) van fokkers Marnix en Kurt Laemont. 

Paulien Schepers zette zich met Corrychella van Ter Hulst (Corrado I) op de vijfde plaats. Voor Catherine van Roosbroeck en Jess de La Croix Renard Z (Jenson van 't Meulenhof) was er de negende plaats. Wat hoger op zes stond Kendra Claricia Brinkop met de sBs hengst George Z (Kannan).

Resultaten

Eerder sprong Schrijvers al naar de top vijf in de 1* 1.25m ochtendrubriek. Op Just Call Me May (Barrichello) kwam Schrijvers op vier te staan. Schepers werd hier zesde op Egerie de Hus (Hh Conrad). De top tien werd besloten door Axelle Deprez en Kadee van de Renthoeve Z (Kannan).