Clémentine Lux legde met Bounty een foutloze basisomloop af, waardoor ze haar mocht rekenen bij een van de finalisten. De twaalfjarige merrie had het in de barrage echter wat moeilijker waarna het duo besloot met een knappe vijfde plaats.

Noa Fransen stuurde Pjotr van de Groenheuvel, een twaalfjarige ruin, zonder fouten naar de finish en klokte daarbij af op 40,95s. Een snelle tijd maar de Britse Tabitha Kyle was nog net iets sneller in het zadel van Atomic du Bary (v. Frascator Mail). Zij reden de winnende tijd van 39,29s. De laatste foutloze combinatie was de Italiaanse Carolina Fenocchio, met een tijd van 44,68s. Op Bout' Chou de la Lande (v. Flipper d'Elle) zorgde ze voor een podium vol girlpower. 

Zowel Robin Vermeir en Julie van Hollebeke kregen beide een springfout aangerekend in de basis maar hadden daarbij wel een snelle tijd. Vermeir zagen we in actie op Extrait de Tatowin de Tinmont (v. Furzley Fox Trot), een dertienjarige sBs hengst. Voor van Hollebeke zette Orchid's Auriske haar beste beentje voor. 

Resultaten


F ©: Tops International Arena