Aan Clabots Henk was er geen houden aan afgelopen zondag. Op de slotdag van Dagen van het Paard te Leopoldsburg domineerde hij de eindproef 1.20m met 3 paarden. Het goud was voor de 13-jarige ruin Just A Lonely Boy Stuyvenberghof (V. Cicero z568000). Het duo wist nipt voor te blijven op Demeersman Lars met onder het zadel Helena D hyrencourt (V. Udancer Hero). Pluymers Kaat stak ook een stokje voor de regerende macht van Clabots en kon hierbij rekenen op de Zangersheide-merrie Cheyenne vd Berkenen Z (V. Cadence van t Gelutt Z). Deze derde plek moest ze echter wel delen met, jawel, Clabots. In het zadel van Linde Vd Zilverenhoek (V. Echo Van T Spieveld) kon hij dezelfde tijd neerzetten als Pluymers.

Clabots volgde zichzelf vervolgens nogmaals op en deed dat deze keer met Vi Fort Z (V. Vigo d Arsouilles). Jans Jorne vervolledigde met de ruin Liberty (V. Game-Boy D10) de rangschikking.

In de proef 1.15m was plaats één en twee voor Clauw Valerie. Ze wist naar de winst te snellen met Chester VI Z (V. Clintissimo Z). Op amper 30 honderdsten van haar eigen tijd kon ze het zilver pakken met Crespo. Volgend op 40 honderdsten kwam Nullens Kim samen met Glamour voorbij de finish. 


Op zaterdag was het Ceunen Lisa dat het hoogste blokje mocht bestijgen in de proef 1.20m. In het zadel van de Zangersheide-merrie Cabriz van het Ringboomhof Z (V. Calvados Z) reed ze naar de eerste plaats. Op het podium volgde Bottelbergs Evelyne met Ienola (V. Grannusso 311321893) op plaats twee. Plek drie kwam op naam van Geerlings Nina  in combinatie met Kay-Lin (V. Quantofino). 

In de 1.15m hield Orange Noah de concurrentie achter zich. Samen met Phaedra S (V. Toulon) liet hij Muller Frank en Amigo Z (V. Accardi) genoegen nemen met plaats twee. Dirickx Sus en Damascus uit de Melle (V. Dominator 2000 Z) vervolledigden de top drie. 


Vrijdag was er de 1m proef voor pony's. Daar kon Havet Kayden de proef op haar naam schrijven in het zadel van Rosi S (V. Karlos), op de voet gevolgd door Cremers Marie met Jack (V. Oosterbroek Francois). 


Resultaten