Cindy Perdaen en de 11-jarige KWPN-ruin, Gumbo Mumbo bleven als enige foutloos onder de 33 seconden. Het paar bleef zo ruim één seconde voor op Davy Lannoo met onder het zadel de 13-jarige BWP-merrie, Jolie Van De Bekemolen (Ugano Sitte). Als kers op de taart voegde Perdaen ook de derde plaats toe aan haar palmares.

In het zadel van de KWPN-hengst, Jubel s Mumbo (Elton John TN) bleef Perdaen voor op Koen Verdegem met de 12-jarige Kalvara (Calvaro). Organisator, Thomas De Wit vervolledigde de top vijf met zijn eigen gefokte, Tools DW Z (Toulon).

Joy Demuynck laat opnieuw van zich horen

Vorige week scoorde Joy Demuynck al met haar zoon van Kashmir van 't Schuttershof, Urbin Manciais. Ook deze week voegt de Oost-Vlaamse een winst toe met haar vosse ruin. Demuynck strandde eveneens op de derde plek met haar eigen gefokte Kaffeeaulait Leeuwerikenhof Z (Kashmir Van 't Schuttershof). Koen De Waele strandde op de tweede plaats op de rug van de 10-jarige zoon van Scendix, Simply Magic KDW Z.

Eerder won Jordy Van Massenhove de 1.20m met de BWP-ruin, Querido Blue AC/WB (Jaguar van Paemel). Op het podium volgde Thomas De Wit met de BWP-merrie, Quinette Van 't Sparrenhuis (Elvis Ter Putte) voor Thibault Vermeulen met onder het zadel Matthias Claeys', Pommery C (Imagine van de Hermitage).

Alle resultaten